Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Η Εταιρία Καδιανάκης Α.Ε.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1981 από τον Γεώργιο Καδιανάκη στο Πετροκεφαλι Ηρακλείου, εξειδικευμένη στα προϊόντα Άρδευσης. Το 1989 λειτουργεί δεύτερο κατάστημα στο κέντρο της πόλης των Μοιρών, ενώ παράλληλα επεκτείνεται η δραστηριότητα, στους τομείς Γεωργικών Μηχανημάτων, Ύδρευσης, Θέρμανσης και Κλιματισμού. Το 1998, χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, εγκαινιάζονται οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο 1ο Χλμ Μοιρών-Ηρακλείου, με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του αγρότη, του επαγγελματία και του ιδιώτη. Το 2000 επεκτείνεται η ποικιλία των προϊόντων με τον τομέα Ειδών Υγιεινής και Πλακιδίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της οικοδομής. Το 2014 γίνονται τα πρώτα βήματα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Η Φιλοσοφία μας

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας μας μέχρι σήμερα, εστιάζουμε στην ανθρώπινη ανάγκη αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων, η συνέπεια, η εξειδίκευση, η μετα-πώληση υπηρεσία (Service) και οι ολοκληρωμένες λύσεις, αποτελούν χαρακτηριστικά της πορείας μας, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρείας μας. Με οδηγό τις απαιτήσεις της αγοράς, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις των τομέων που δραστηριοποιούμαστε, επενδύοντας στην γνώση και την καινοτομία, επιδιώκουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας σε όλα τα επίπεδα.

Γνώμες Πελατών

Η άψογη εξυπηρέτηση και η ποικιλία σε πλακίδια και είδη υγιεινής, μας βοηθάνε στο να επιλέξουμε αυτό που αρμόζει απόλυτα στις ανάγκες μας, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στα χαμόγελα των πελατών μας, που διαμένουν σε έναν χώρο με υπέροχο design και πάνω απ' όλα ποιοτικό!

Αντωνία Φ.
Ξενοδόχος

Άψογη εξυπηρέτηση, ποικιλία προϊόντων, ποιότητα, καλές τιμές, και Service στα μηχανήματα μου.

Μιχαλης Αλ.
Αμπελουργός

Στις απαιτήσεις της δουλειάς μου χρειάζομαι συνεργάτες με εξειδίκευση να μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα και να δίνουν λύσεις στα προβλήματα μου.

Θ.Μ.
Υδραυλικός

Με τον Καδιανάκη συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια. Έχω εμπιστοσύνη στα προϊόντα που μου παρέχει, ενώ όποτε έχω κάποιο πρόβλημα ανταποκρίνεται άμεσα και βρίσκουμε λύση.

Παντελής Π.
Αγρότης