Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Bugnatese

Μπαταρία Νεροχύτη Oxford

rating

145€ Χωρίς ΦΠΑ: 116,94€

Μπαταρία αναμεικτικού τύπου για κουζίνα, Oxford 6381-100. Εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, σε χρωμέ απόχρωση με λευκό πόμολο, από τον οίκο Bugnatese Rubinetteria.Το εργοστάσιο Bugnatese Rubin..

Μπαταρία Νεροχύτη Oxford Bronze

rating

173€ Χωρίς ΦΠΑ: 139,52€

Μπαταρία αναμεικτικού τύπου για κουζίνα, Oxford Bronze. Εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, σε μπρονζέ απόχρωση, από τον οίκο Bugnatese Rubinetteria.Το εργοστάσιο Bugnatese Rubinetteria είναι Ιτ..

Μπαταρία Νεροχύτη Oxford Rame

rating

182€ Χωρίς ΦΠΑ: 146,77€

Μπαταρία αναμεικτικού τύπου για κουζίνα, Oxford Rame. Εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, σε χάλκινο χρώμα, από τον οίκο Bugnatese Rubinetteria.Το εργοστάσιο Bugnatese Rubinetteria είναι Ιταλική..

Μπαταρία Νεροχύτη Oxford Black

rating

165€ Χωρίς ΦΠΑ: 133,06€

Μπαταρία αναμεικτικού τύπου για κουζίνα, Oxford Black. Εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, σε μαύρη απόχρωση, από τον οίκο Bugnatese Rubinetteria.Το εργοστάσιο Bugnatese Rubinetteria είναι Ιταλι..

Μπαταρία Λουτρού Oxford Rame

rating

314€ Χωρίς ΦΠΑ: 253,23€

Μπαταρία αναμεικτικού τύπου για λουτρό, Oxford Rame. Εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, σε χάλκινη απόχρωση, από την Bugnatese Rubinetteria.Το εργοστάσιο της Bugnatese Rubinetteria είναι Ιταλικ..

Μπαταρία Νιπτήρα Oxford Rame

rating

212€ Χωρίς ΦΠΑ: 170,97€

Μπαταρία αναμεικτικού τύπου για νιπτήρα, Oxford Rame. Εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, σε χάλκινη απόχρωση και περιστρεφόμενο ρουξούνι, από την Bugnatese Rubinetteria.Το εργοστάσιο της Bugnat..

Μπαταρία Λουτρού Oxford Bronze

rating

302€ Χωρίς ΦΠΑ: 243,55€

Μπαταρία αναμεικτικού τύπου για λουτρό, Oxford Bronze. Εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, σε μπρούτζινη απόχρωση, από την Bugnatese Rubinetteria.Το εργοστάσιο της Bugnatese Rubinetteria είναι Ι..

Μπαταρία Νιπτήρα Oxford Bronze

rating

208€ Χωρίς ΦΠΑ: 167,74€

Μπαταρία αναμεικτικού τύπου για νιπτήρα, Oxford Bronze. Εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, σε μπρούτζινη απόχρωση και περιστρεφόμενο ρουξούνι, από την Bugnatese Rubinetteria.Το εργοστάσιο της B..

Μπαταρία Λουτρού Oxford Black

rating

293€ Χωρίς ΦΠΑ: 236,29€

Μπαταρία αναμεικτικού τύπου για λουτρό, Oxford Black. Εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, σε μαύρη απόχρωση, από την Bugnatese Rubinetteria.Το εργοστάσιο της Bugnatese Rubinetteria είναι Ιταλική..

Μπαταρία Νιπτήρα Oxford Black

rating

210€ Χωρίς ΦΠΑ: 169,35€

Μπαταρία αναμεικτικού τύπου για νιπτήρα, Oxford Black. Εξαιρετικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, σε μαύρη ματ απόχρωση και περιστρεφόμενο ρουξούνι, από την Bugnatese Rubinetteria.Το εργοστάσιο της Bug..

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)