Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Eurorama

Μπαταρία Νεροχύτη Tonda

rating

120€ Χωρίς ΦΠΑ: 96,77€

Μπαταρία νεροχύτη αναμεικτικού τύπου για κουζίνα, Tonda. Με γωνιακό περιστροφικό ρουξούνι  υψηλής αισθητικής και πολύ καλή λειτουργία χρήσης, από την Eurorama. Το εργοστάσιο της Eurorama είναι Ιτ..

Μπαταρία Νιπτήρα Viva

rating

67€ Χωρίς ΦΠΑ: 54,03€

Μπαταρία νιπτήρα αναμεικτικού τύπου Viva. Μοντέρνα κατασκευή υψηλής αισθητικής και άριστη λειτουργία χρήσης, με την Ιταλική εγγύηση της Eurorama.Το εργοστάσιο της Eurorama είναι Ιταλικής προέλευσης κα..

Μπαταρία Λουτρού Quadra Black

rating

255€ Χωρίς ΦΠΑ: 205,65€

Μπαταρία λουτρού αναμεικτικού τύπου Quadra Black. Τετράγωνη γραμμή υψηλής αισθητικής , σε μαύρη απόχρωση, από το Ιταλικό Οίκο Eurorama.Το εργοστάσιο της Eurorama είναι Ιταλικής προέλευσης και κατασκευ..

Μπαταρία Νιπτήρα Quadra Black

rating

160€ Χωρίς ΦΠΑ: 129,03€

Μπαταρία νιπτήρα αναμεικτικού τύπου Quadra Black. Τετράγωνη γραμμή υψηλής αισθητικής , σε μαύρη απόχρωση, από το Ιταλικό Οίκο Eurorama.Το εργοστάσιο της Eurorama είναι Ιταλικής προέλευσης και κατασκευ..

Μπαταρία Λουτρού Viva

rating

82€ Χωρίς ΦΠΑ: 66,13€

Μπαταρία λουτρού αναμεικτικού τύπου Viva. Μοντέρνα κατασκευή υψηλής αισθητικής και άριστη λειτουργία χρήσης, με την Ιταλική εγγύηση της Eurorama.Το εργοστάσιο της Eurorama είναι Ιταλικής προέλευσης κα..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)