Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Huida

Λεκάνη Ariston

rating

220€ Χωρίς ΦΠΑ: 177,42€

Λεκάνη οριζόντιας αποχέτευσης Ariston, με την εγγύηση της Huida. Μοντέρνα γραμμή υψηλής αισθητικής και κάλυμμα που αφαιρείται με το πάτημα ενός κουμπιού. Διατίθεται σε slim καπάκι και μηχανισμό soft c..

Λεκάνη Porta

rating

143€ Χωρίς ΦΠΑ: 115,32€

Λεκάνη Porta ΟΑ-ΚΑ από την Huida. Διατίθεται σε οριζόντια ή κάθετη αποχέτευση, σε λιτό design και εξαιρετική ποιότητα.Το εργοστάσιο της Huida είναι Κινεζικής προέλευσης και παράγει προϊόντα εξαιρε..

Λεκάνη Verona

rating

237€ Χωρίς ΦΠΑ: 191,13€

Λεκάνη οριζόντιας αποχέτευσης Verona, με την εγγύηση της Huida. Σε μοντέρνα γραμμή υψηλής αισθητικής, διατίθεται με κάλυμμα soft closing και τεχνολογία Nano (nano self-cleaning).Το εργοστάσιο της Huid..

Λεκάνη Minion

rating

125€ Χωρίς ΦΠΑ: 100,81€

Λεκάνη Minion ΟΑ-ΚΑ από την Huida. Κατάλληλη για μικρά WC λόγω του περιορισμένου όγκου της και διατίθεται σε οριζόντια και κάθετη αποχέτευση, σε προσιτή τιμή.Το εργοστάσιο της Huida είναι Κινεζικής πρ..

Λεκάνη ΑΜΕΑ Special

rating

225€ Χωρίς ΦΠΑ: 181,45€

Λεκάνη χαμηλής πίεσης AMEA Spesial σε οριζόντια αποχέτευση, από την Huida. Ειδικά κατασκευασμένη για άτομα με αναπηρία ή άτομα τρίτης ηλικίας, με κάλυμμα και καζανάκι.Το εργοστάσιο της Huida είναι Κιν..

Λεκάνη Κρεμαστή Skay

rating

150€ Χωρίς ΦΠΑ: 120,97€

Λεκάνη κρεμαστή για εντοιχιζόμενο καζανάκι Skay. Συμπεριλαμβάνει κάλυμμα slim με μηχανισμό soft closing και αφαίρεση αυτού με το πατημα ενός κουμπιού για εύκολο καθάρισμα, από την Huida.  Το εργο..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)