Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Huida

Λεκάνη Minion

rating

100€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,65€

Λεκάνη Minion ΟΑ-ΚΑ από την Huida. Κατάλληλη για μικρά WC λόγω του περιορισμένου όγκου της και διατίθεται σε οριζόντια και κάθετη αποχέτευση, σε πολύ προσιτή τιμή.Το εργοστάσιο της Huida είναι Κινεζικ..

Λεκάνη Porta

rating

110€ Χωρίς ΦΠΑ: 88,71€

Λεκάνη Porta ΟΑ-ΚΑ από την Huida. Διατίθεται σε οριζόντια ή κάθετη αποχέτευση, σε λιτό design και εξαιρετική ποιότητα.Το εργοστάσιο της Huida είναι Κινεζικής προέλευσης και παράγει προϊόντα εξαιρε..

Λεκάνη Ariston

rating

170€ Χωρίς ΦΠΑ: 137,1€

Λεκάνη οριζόντιας αποχέτευσης Ariston, με την εγγύηση της Huida. Μοντέρνα γραμμή υψηλής αισθητικής και κάλυμμα που αφαιρείται με το πάτημα ενός κουμπιού. Διατίθεται σε slim καπάκι και μηχανισμό soft c..

Λεκάνη Verona

rating

190€ Χωρίς ΦΠΑ: 153,23€

Λεκάνη οριζόντιας αποχέτευσης Verona, με την εγγύηση της Huida. Σε μοντέρνα γραμμή υψηλής αισθητικής, διατίθεται με κάλυμμα soft closing και τεχνολογία Nano (nano self-cleaning).Το εργοστάσιο της Huid..

Λεκάνη Κρεμαστή Skay

rating

125€ Χωρίς ΦΠΑ: 100,81€

Λεκάνη κρεμαστή για εντοιχιζόμενο καζανάκι Skay. Συμπεριλαμβάνει κάλυμμα slim με μηχανισμό soft closing και αφαίρεση αυτού με το πατημα ενός κουμπιού για εύκολο καθάρισμα, από την Huida.  Το εργο..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)