Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Verdi

Άγγιστρο I Sigma

rating

9€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Άγγιστρο μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Sigma, με στρογγυλή ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασκευάζ..

Άγγιστρο I Delta

rating

11,5€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,27€

Άγγιστρο μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Delta, με τετράγωνη ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασκευάζ..

Άγγιστρο I Lamda

rating

15€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,1€

Άγγιστρο μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Lamda, με εξαιρετικό σχεδιασμό και άρτια λειτουργία για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κα..

Άγγιστρο I Brass

rating

21€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

Άγγιστρο μπάνιου σε bronze απόχρωση της σειράς Brass, με στρογγυλή ροζέτα και άρτια λειτουργία για παραδοσιακά μπάνια. 5 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασκ..

Χαρτοθήκη Sigma

rating

16€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,9€

Χαρτοθήκη μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Sigma, με στρογγυλή ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασκευά..

Χαρτοθήκη Delta

rating

20€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

Χαρτοθήκη μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Delta, με τετράγωνη ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασκευά..

Χαρτοθήκη Lamda

rating

32,5€ Χωρίς ΦΠΑ: 26,21€

Χαρτοθήκη μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Lamda, με εξαιρετικό σχεδιασμό και άρτια λειτουργία για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κ..

Χαρτοθήκη Brass

rating

36€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,03€

Χαρτοθήκη μπάνιου σε bronze απόχρωση της σειράς Brass, με στρογγυλή ροζέτα και άρτια λειτουργία για παραδοσιακά μπάνια. 5 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασ..

Κρίκος Sigma

rating

17€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,71€

Κρίκος μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Sigma, με στρογγυλή ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασκευάζον..

Κρίκος Delta

rating

31€ Χωρίς ΦΠΑ: 25€

Κρίκος μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Delta, με τετράγωνη ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασκευάζον..

Κρίκος Lamda

rating

35€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

Κρίκος μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Lamda, με εξαιρετικό σχεδιασμό και άρτια λειτουργία για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατα..

Κρίκος Brass

rating

40€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€

Κρίκος μπάνιου σε bronze απόχρωση της σειράς Brass, με στρογγυλή ροζέτα και άρτια λειτουργία για παραδοσιακά μπάνια. 5 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασκευ..

Πετσετοθήκη Sigma

rating

22€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,74€

Πετσετοθήκη μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Sigma, με στρογγυλή ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασκε..

Πετσετοθήκη Delta

rating

31€ Χωρίς ΦΠΑ: 25€

Πετσετοθήκη μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Delta, με τετράγωνη ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατασκε..

Πετσετοθήκη Lamda

rating

44€ Χωρίς ΦΠΑ: 35,48€

Πετσετοθήκη μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Lamda, με εξαιρετικό σχεδιασμό και άρτια λειτουργία για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και..

Πετσετοθήκη Brass

rating

48,5€ Χωρίς ΦΠΑ: 39,11€

Πετσετοθήκη μπάνιου σε bronze απόχρωση της σειράς Brass, με στρογγυλή ροζέτα και άρτια λειτουργία για παραδοσιακά μπάνια. 5 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατ..

Άγγιστρο II Sigma

rating

11,5€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,27€

Διπλό άγγιστρο μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Sigma, με στρογγυλή ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατα..

Άγγιστρο II Delta

rating

15€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,1€

Διπλό άγγιστρο μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Delta, με τετράγωνη ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και κατα..

Άγγιστρο II Lamda

rating

32€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,81€

Διπλό άγγιστρο μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Lamda, με εξαιρετικό σχεδιασμό και άρτια λειτουργία για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται ..

Άγγιστρο II Brass

rating

23€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,55€

Διπλό άγγιστρο μπάνιου σε bronze απόχρωση της σειράς Brass, με στρογγυλή ροζέτα και άρτια λειτουργία για παραδοσιακά μπάνια. 5 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζονται και ..

Ντισπένσερ Sigma

rating

32,5€ Χωρίς ΦΠΑ: 26,21€

Ντισπένσερ μπάνιου για υγρό σαπούνι, σε νίκελ απόχρωση της σειράς Sigma, με στρογγυλή ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζ..

Ντισπένσερ Delta

rating

36€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,03€

Ντισπένσερ μπάνιου για υγρό σαπούνι, σε νίκελ απόχρωση της σειράς Delta, με τετράγωνη ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχεδιάζ..

Ντισπένσερ Lamda

rating

58€ Χωρίς ΦΠΑ: 46,77€

Ντισπένσερ μπάνιου για υγρό σαπούνι, σε νίκελ απόχρωση της σειράς Lamda, με εξαιρετικό σχεδιασμό και άρτια λειτουργία για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi..

Ντισπένσερ Brass

rating

60€ Χωρίς ΦΠΑ: 48,39€

Ντισπένσερ μπάνιου για υγρό σαπούνι, σε bronze απόχρωση της σειράς Brass, με στρογγυλή ροζέτα και άρτια λειτουργία για παραδοσιακά μπάνια. 5 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Τα προϊόντα της Verdi σχε..

Ποτηροθήκη Sigma

rating

16€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,9€

Ποτηροθήκη μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Sigma, με στρογγυλή ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Κατάλληλο για: Οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες κ.α..

Ποτηροθήκη Delta

rating

20€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

Ποτηροθήκη μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Delta, με τετράγωνη ροζέτα και άρτιο design για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Κατάλληλο για: Οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες κ.α..

Ποτηροθήκη Lamda

rating

40€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€

Ποτηροθήκη μπάνιου σε νίκελ απόχρωση της σειράς Lamda, με εξαιρετικό σχεδιασμό και άρτια λειτουργία για κάθε είδους μπάνιο. 15 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Κατάλληλο για: Οδοντόκρεμες, οδοντόβουρ..

Ποτηροθήκη Brass

rating

32€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,81€

Ποτηροθήκη μπάνιου σε bronze απόχρωση της σειράς Brass, με στρογγυλή ροζέτα και άρτια λειτουργία για παραδοσιακά μπάνια. 5 χρόνια εγγύηση από τον οίκο Verdi.Κατάλληλο για: Οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες..

Εμφάνιση 1 έως 28 από 28 (1 Σελ.)