Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Υδροκυκλώνας Διαιρούμενος Μεταλλικός

  • Κωδικός Προϊόντος: 4576

  • Κατασκευαστής:  DROP
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 288€

Περιγραφή

O Υδροκυκλώνας μπορεί να διαχωρίσει το νερό από την άμμο και άλλα φερτά υλικά με ειδικό βάρος μεγαλύτερο του νερού. Ανάλογα με τις συνθήκες οι υδροκυκλώνες τις Drop μπορούν να διαχωρίσουν έως και το 90% των σωματιδίων από το νερό, το υπόλοιπο 10% όπως και τα πολύ μικρότερο ειδικού βάρους σωματίδια που δεν κατακρατούνται από τον υδροκυκλώνα, κατακρατούνται στην συνέχεια από ένα φίλτρο δίσκων ή σίτας.

Ο υδροκυκλώνας είναι κατασκευασμένος από χάλυβα S235JR, επεξεργασμένος με χημικό καθαρισμό, με ηλεκτροστατική βαφή πολυεστερικής πούδρας και κόλληση ακριβείας με λέιζερ. Είσοδος νερού από το πλάι και έξοδος από την κορυφή, με αρσενικά σπειρώματα, διαθέσιμες διατομές 2¨, 2 1/2¨, 3¨, με βάνα καθαρισμού, μέγιστη πίεση λειτουργίας μέχρι 8 bar και παροχή από 15 έως 50  m³/h. Με φλάντζα διαίρεσης του πάνω και το κάτω σώματος,  σε περίπτωση που μετά από κάποια χρόνια φθαρεί ένα από τα δύο να γίνεται μερική αντικατάσταση του υδροκυκλώνα και όχι ολική.

Η αρχή λειτουργίας του υδροκυκλώνα βασίζεται στην φυγόκεντρο δύναμη που αναπτύσσει εντός του το νερό και έχει σαν αποτέλεσμα τον διαχωρισμό των σωματιδίων και την συλλογή τους στο δοχείο που βρίσκεται χαμηλά, ενώ το νερό φεύγει καθαρό από την κορυφή.

Οι υδροκυκλώνες τις Drop είναι από τους κορυφαίους ποιοτικά με μεγάλες αποδόσεις και  υψηλές αντοχές στα ακάθαρτα και βεβαρυμμένα νερά. Τοποθετούνται συνήθως σε γεωτρήσεις και γενικότερα σε νερά με υψηλά ποσοστά άμμου.

 

Drop η κορυφαία ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία φίλτρων, υδροκυκλώνων και υδρολιπαντήρων, με παγκόσμια ανεπτυγμένο δίκτυο, για λύσεις στην Γεωργία, την Βιομηχανία και την Ύδρευση.

Πηγή Πληροφοριών: DROP, Καδιανάκης ΑΕΥδροκυκλώνας Διαιρούμενος Μεταλλικός (αμμοδιαχωριστής)

Διαστάσεις 2¨, 2 1/2¨, 3¨

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 8 bar

Παροχή 2¨: 15-25 m³/h

Παροχή 2 1/2¨: 20-35 m³/h

Παροχή 3¨: 30-50 m³/h

Φλάντζα Διαίρεσης Πάνω κ΄ Κάτω Σώματος

Βάνα Καθαρισμού

Βαλβίδα Εξαερισμού 3/4"

Είσοδος-Έξοδος με Αρσενικό Σπείρωμα

Κατάλληλος για Πόσιμο Νερό

 

Διαστάσεις:

Μ:36cm, Π:28cm, Υ:135.5cm

  • Για το καλύτερο αποτέλεσμα μετά τον υδροκυκλώνα να τοποθετείται φίλτρο σίτας ή δίσκων.
  • Ο Υδροκυκλώνας τοποθετείται συνήθως σε γεωτρήσεις ή σε περιπτώσεις που η νερό δεν έχει καθαριστεί μέσω διήθησης σε κάποια δεξαμενή. Επίσης πριν από φίλτρα που βουλώνουν πολύ γρήγορα από άμμο.
  • Ο υδροκυκλώνας καθαρίζει με το άνοιγμα της βάνας καθαρισμού. Σε περίπτωση πολύ ακάθαρτων νερών όπου το δοχείο καθαρισμού γεμίζει γρήγορα, ανοίγεται την βάνα λίγο πιο κάτω από το μισό της άνοιγμα κατά την διάρκεια της άρδευσης ώστε να καθαρίζει αμέσως.
  • Το αποτέλεσμα του υδροκυκλώνα εξαρτάτε άμεσα από την πίεση και την παροχή του νερού, όσο μεγαλύτερα τόσο και καλύτερος καθαρισμός.

Είδαν επίσης