Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Υδραυλική Σόμπα Pellet Amanda Diva

  • Κωδικός Προϊόντος: 7004

  • Κατασκευαστής:  Gekas Metal Group
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • Μεταφορά: Κατόπιν συνεννόησης
Τιμή: 
  • 2.274,5€

Περιγραφή

Η Υδραυλική Σόμπα Amanda Diva είναι ιδανική για την θέρμανση του εσωτερικού σας χώρου.


Η Amanda Diva είναι σχεδιασμένη για καύση ξύλου Pellet, το οποίο είναι ένα καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον.  Η ισχύς της κυμαίνεται στις 8,4-16,1 KW ενώ η απόδοσής της είναι στο 90,8-92,6%. Η θερμική της ισχύ εκτιμάται ότι είναι ικανή να καλύψει χώρο έκτασης 410m3 . Η χωρητικότητά της σε Pellet είναι 32 λίτρα. Η καπνοδόχος είναι διαμέτρου 80Φ. Ο θερμοστάτης καθορίζει την λειτουργία της συσκευής σύμφωνα με την προγραμματισμένη θερμοκρασία και διαθέτει ρύθμιση προστασίας, έτσι ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση. 


Αρκετά εύκολη στον καθαρισμό, καθώς ο καυστήρας διαθέτει αυτόματο σύστημα καθαρισμού. Η λειτουργία της δεν επιτρέπει την δημιουργία πίσσας στα τοιχώματα. 


Οι υδραυλικές σόμπες είναι σχεδιασμένες για σύνδεση στο σύστημα των καλοριφέρ. Η Amanda Diva μπορεί να υποστηρίξει αυτόνομη λειτουργία ή παράλληλη με τον λέβητα, για μείωση του κόστους θέρμανσης. Διαθέτει ενσωματωμένο θερμοστάτη νερού, ενώ δέχεται μέχρι και 20 λίτρα νερό σε χωρητικότητα.


Η συσκευή έχει τη δυνατότητα να αναλύει το περιβάλλον και να προσαρμόζει την λειτουργία της για μέγιστη απόδοση, εξοικονόμηση χρόνου και καυσίμων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για να προγραμματίζετε και να την ελέγχετε. Είναι δυνατός ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός λειτουργίας της. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης WIFI(κατόπιν παραγγελίας) για να ελέγχετε απομακρυσμένα μέσω συστήματος Android ή IOS. 


Η Gekas Metal Group είναι Ελληνική εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής σομπών ξύλου, Pellet και μπόιλερ, Τα προϊόντα της συνδυάζουν ποιότητα, υψηλή απόδοση και design.


Πηγή: Gekas Metal Group, Καδιανάκης ΑΕΥδραυλική Σόμπα Pellet Amanda Diva

Καύσιμο: Pellet

Ισχύς: 8,4-16,1 KW

Απόδοση: 90.8-92.6%

Κάλυψη Χώρου: 410m3

Ωριαία Κατανάλωση: 1.91-3.71 kg/h

Μέγεθος Καπνοδόχου: 80Φ

Βάρος: 175kg

Χωρητικότητα Pellet: 32 Lt

Αυτόματος Προγραμματισμός

Απομακρυσμένος Έλεγχος

Αυτόματος ΚαθαρισμόςΔιαστάσεις

Μ:61cm, Π:56cm, Υ:100cm


  • Το δοχείο στάχτης της σόμπας πρέπει να καθαρίζεται μετά από κάθε χρήση, εφόσον η σόμπα έχει κρυώσει.
  • Για να διατηρηθεί σταθερή η απόδοση της σόμπας το περίβλημα του θαλάμου καύσης πρέπει να καθαρίζεται σε καθημερινή βάση.
  • Η καμινάδα σημαντικό είναι να καθαρίζεται σε τακτική βάση, για την αποφυγή πυρκαγιάς.

Είδαν επίσης