Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Τελάρα Μεταφοράς Ελαιοκάρπου κ΄Σταφυλιών

  • Κωδικός Προϊόντος: 5660920

  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 7,15€

Περιγραφή

Το τελάρο ελαιοκάρπου είναι ο ιδανικός τρόπος για την μεταφορά της ελιάς στο ελαιοτριβείο. Κατασκευάζετε στην Ιταλία από υλικά κατάλληλα για τρόφιμα, με 7 σημεία στήριξης  και πλαϊνές ενισχύσεις για να μην φουσκώνουν. Πλεονεκτούν  γιατί κατά την τοποθέτηση τους το ένα πάνω στο άλλο υπάρχει ειδικό σημείο στηρίξεις με αποτέλεσμα ο καρπός να μην συμπιέζεται, ενώ αποθηκεύονται άδεια το ένα μέσα στο άλλο εξοικονομώντας χώρο και μεταφορικά. Επίσης οι πλαϊνές παραλληλόγραμμες θύρες επιτρέπουν τον αερισμό του καρπού χωρίς να υπάρχει κίνδυνος απωλειών κατά την μεταφορά. Οι διαστάσεις είναι 56cm μήκος Χ 38cm πλάτος Χ 27cm ύψος και η χωρητικότητα περίπου 27 kg καρπού. Εκτός από τον καρπό της ελιάς ενδείκνυται και για σταφύλια.

Τελάρα Μεταφοράς Ελιάς κ’ Σταφυλιών

Χωρητικότητα: 27kg

Κατάλληλα για Τρόφιμα

Δεν Συμπιέζεται ο Καρπός κατά την Μεταφορά

Με Πλαϊνές Θύρες Αερισμού του Καρπού

Τοποθετούνται Γεμάτα το ένα Πάνω στο Άλλο

Αποθηκεύονται Άδεια το ένα Μέσα στο Άλλο

Πλαϊνή Ενίσχυση για να μην Φουσκώνουν

 

 Διαστάσεις

Μήκος: 56cm

Πλάτος: 38cm

Ύψος: 27cm

Βάρος: 1.5 kg

  • Το τελάρο αποτελεί τον ιδανικότερο τρόπο μεταφοράς του καρπού καθώς αερίζεται και δεν συμπιέζεται. Επίσης μπορεί ευκολότερα να το μεταφερθεί από ένα άτομο σε σχέση με τα τσουβάλια, ιδιαίτερα σε δύσβατες και επικλινής περιοχές
  • Κατά την τοποθέτηση καρπών στα τελάρα να φροντίζουμε να είναι πάντα καθαρά και στεγνά.
  • Τα τελάρα ωφέλιμο είναι  να χρησιμοποιούνται μόνο για ένα είδος καρπού, ώστε  να μην μεταφέρονται υπολείμματα και να προστατεύεται όσο τον δυνατών περισσότερο η υγιεινή του.

Είδαν επίσης