Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Υδρολιπαντήρας Venturi 3/4" Mazzei

  • Κωδικός Προϊόντος: 4577820

  • Κατασκευαστής:  Mazzei
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 69€

Περιγραφή

O υδρολιπαντήρας τύπου Venturi 3/4¨ 584 της Mazzei χρησιμοποιείται για την διοχέτευση λιπάσματος ή άλλων χημικών στην καλλιέργεια ή στον κήπο μέσω του δικτύου άρδευσης.


Κατασκευασμένο από πλαστικό πολυπροπυλένιο με αντοχή στα χημικά όπως οξύ και αλκαλικά, με υψηλές μηχανικές αντοχές, πολύ ελαφρύ και άνετο στην μεταφορά. Δυνατότητα αναρρόφησης 70-100 litr/h, η είσοδος και η έξοδος του νερού είναι 3/4¨αρσενικό σπείρωμα, ενώ στην είσοδος του λιπάσματος υπάρχει 1/4¨ αρσενικό σπείρωμα ή υποδοχή για απευθείας σύνδεση σωλήνα 8mm. Εσωτερικά της εισόδου του λιπάσματος υπάρχει βαλβίδα αντεπιστροφής που επιτρέπει μόνο την αναρρόφηση και όχι την έξοδο του νερού.


Το Venturi συνδέεται στον κεντρικό αγωγό διανομής του νερού σε παράπλευρη (by-pass) σύνδεση και με μια βάνα στραγγαλισμού ανάμεσα στην είσοδο και στην έξοδο. Στραγγαλίζοντας λίγο την βάνα δημιουργείτε διαφορά πίεσης εισόδου και εξόδου, όπου με την ειδική στένωση εσωτερικά του Venturi (Θεώρημα Venturi) δημιουργεί αυτόματη αναρρόφηση του διαλύματος που θα βρίσκεται σε κάποιο δοχείο.


Το Venturi αποτελεί μια απλή αλλά ιδανική μέθοδο για την λίπανση θερμοκηπίων, ανοικτών αγρών και κήπων μέσω του δικτύου άρδευσης.

 

Η Mazzei σχεδιάζει και κατασκευάζει πάνω από 40 χρόνια παρέχοντας λύσης σε προβλήματα υδάτων και λυμάτων στον γεωργικό, τον βιομηχανικό και δημόσιο κλάδο. Με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες τις Αμερικής εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη συνεχώς βελτιωμένων προϊόντων έγχυσης υγρών και αερίων. 

Πηγή Πληροφοριών:  Mazzei, Καδιανάκης ΑΕ
Υδρολιπαντήρας Venturi 3/4¨ 584 Mazzei

Είσοδος-Έξοδος Νερού Αρσενικό Σπείρωμα 3/4¨

Είσοδος Διαλύματος 1/4¨ ή Φις 8mm

Αναρρόφηση 70-100 litr/h

Mε Βαλβίδα Αντεπιστροφής Εσωτερικά

Σωμα Πλαστικό από Πολυπροπυλένιο

Χρώμα Πράσινο

 

Διαστάσεις:

Μ:15cm, Π:3cm, Υ:7.5cm

  • Το Venturi 3/4¨ προτείνεται για δίκτυο με κατανάλωση στην καλλιέργεια το λιγότερο 3m³/h και πίεση πάνω από 2 bar. Σύνδεση του στον κεντρικό σωλήνα να γίνεται με Φ20 ή Φ25.
  • Ο υδρολιπαντήρας Venturi της Mazzei πλεονεκτεί για την αντοχή υλικού του στα χημικά και στα λιπάσματα, καθώς και στα ειδικά εσωτερικά πτερύγια ανάμιξης που μεγιστοποιούν την απόδοση του, την ικανότητα αναρρόφησης και ανάμιξης
  • Οι μέθοδος λίπανσης με Venturi (εγχυτήρας) πλεονεκτεί λόγω του χαμηλού κόστους, της πολύ αποτελεσματικής   και ομοιόμορφης διανομής του λιπάσματος στην καλλιέργεια. Δεν χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια για να δουλέψει, δεν χρειάζεται συντήρηση, μεταφέρετε εύκολα, σε ξηρή λειτουργία δεν δημιουργείται πρόβλημα, η έγχυση του διαλύματος είναι με υποπίεση και όχι με πίεση.
  • Τα Venturi για να λειτουργήσουν χρειάζονται υψηλή πίεση δικτύου και κατανάλωση.

Είδαν επίσης